CHATEAU PRESSEUX
SPRIMONT • De romantische slingerweg voert je naar Château de Presseux in de groene gordel van de Ardennen. Vanuit het kasteel kijk je uit op het omliggende park en de bosrand waar af en toe een hert of ree zich laat zien. Het landgoed bestaat uit het eigenlijke kasteel, een koetshuis, het rentmeesterhuis en een echte authentieke kapel.

Zodra je het kasteel binnenstapt, word je verwelkomd door de uitbundige kroonluchter. Vanuit de entree stap je de receptieruimte in die sfeer ademt van een sprookjesachtig jachtslot: grote leunstoelen, romantische schilderijen, glas in lood, een open haard en het mooie eikenhout houden de romantische sfeer van het kasteel vast. Grote deuren geven toegang tot de overdekte veranda en het groene park, waar het zomers heerlijk toeven is. Als je in het kasteel de trappen op loopt kom je bij de slaapvertrekken. Elk vertrek heeft een eigen stijl en biedt ruim plaats aan twee en soms drie gasten. Bijna elk vertrek heeft zijn eigen sanitair.

Chateau de Presseux ligt in een klein rustiek dorpje in de Ardennen. Het is toegestaan hier feesten te organiseren maar wij vragen u wel om de nachtrust van de omwonende te respecteren. Dit betekent ook dat er GEEN vuurwerk afgestoken mag worden en de overlast van de muziek beperkt is tot het tijdstip dat wij samen met u bepalen.
Rue du Baron, 12
4140 Sprimont
breng me hierheen