DINKLER PRINZ
GRONAU • Luxe groepsaccommodatie en conferentiehotel Dinkler Prinz is een landhuis met 19 slaapkamers met eigen badkamer voor groep tot 42 personen. Modern, stijlvol en gezellig ingericht. Diverse gemeenschappelijke ruimtes zoals een aparte eetzaal, ruime serre, bar, gezellige lounge met open haard, vergaderruimte met beamer en scherm, etc. etc.

Landelijk gelegen, vlak bij grens Nederland/Duitsland, 10 kilometer van Enschede. Goed bereikbaar, 5 kilometer van de snelweg.
Ideaal voor bijeenkomsten met familie, kinderen en vrienden, én voor meerdaagse zakelijke bijeenkomsten.

Veel ruimte en privacy
Uw groep heeft het landhuis en het eigen park er omheen geheel voor zichzelf. Op het grote buitenterrein kan groot en klein zich op vele manieren vermaken.

Uw eigen keuken of onze keuken, aan u de keus
U kunt kiezen voor zelfverzorging en alle maaltijden, snacks en drankjes met uw groep zelf klaar maken in onze volledig ingerichte keuken. U kunt er ook voor kiezen de culinaire zaken geheel of gedeeltelijk door ons te laten verzorgen.

Grotere groepen
Op Dinkler Prinz kunnen 42 gasten overnachten. Het is mogelijk extra gasten te ontvangen zonder logies, bijvoorbeeld voor een receptie of een feest. In dat geval zullen wij de catering verzorgen en de organisatie met u afstemmen.

Genoeg te doen in de omgeving
In het prachtige landelijke en bosrijke grensgebied kunt u van alles ondernemen op gebied van natuur, uitgaan, sportieve activiteiten, en natuurlijk op culinair gebied.

Dinkler Prinz valt onder Nederlands management.
Sunderhook 1
48599 Gronau, Duitsland
breng me hierheen