PARKDOMEIN VERLOREN BOS
LOKEREN • Het parkdomein Verloren Bos is een schitterend stuk Lokeren, verstopt in de bossen maar toch op wandelafstand (minder dan 1 km) van het centrum, het station en het stadion van Lokeren, een zwembad, een sporthal, twee natuurreservaten, een speeltuin en massa’s andere leuke activiteiten.

Op het domein in een groenzone van 60 hectare groot is er ook voor iedereen, van kleuter tot student of oud-leiding, genoeg te doen voor urenlang plezier. Onze overdekte kampvuurkring, de kabouterzoektocht en onze authentieke kasteelzalen bekoren al sinds 1981 onze bezoekers.

Groepen van 35 tot 128 kunnen bij ons in vol pension komen logeren. Je slaapt in alle comfort in het kasteel en/of koetshuis en komt lekker eten in onze kasteelkelder (de beste stoverij met frietjes uit de buurt!). Wij nemen je praktische zaken zoals koken en poetsen uit handen zodat jij je kan bezig houden met de inhoud van je uitstap.

Wil je eens een dauwtrip, een uitstapje naar Gent of een barbecue organiseren? Geen probleem: we bespreken samen hoe we het beste tegemoet kunnen komen aan jullie behoeften.
mail ons
0032.9 348 64 27
Nijverheidstraat 17
9160 Lokeren
breng me hierheen